TYYLIPUHETTA_web_Elsa Hietanen_2.jpg

KAPSELIPUKEUTUMINEN
W/ CAPS LOOK

3-vaiheinen opas kapselipukeutumiseen

 

Kapselipukeutuminen on metodi, jolla voit ratkaista vaatekriisit kerralla pysyvästi. Opas on rakennettu yhteistyössä Caps Lookin kanssa.

KAPSELIPUKEUTUMINEN

Onko vaatekaapissasi kaikenlaisia vaatteita vuosien varrelta? Roikkuvatko eri käyttötarkoituksiin sopivat vaatteet rivissä toistensa lomassa? Tuntuuko sinusta, ettei vaatekaapistasi löydy mitään päällepantavaa? Haluaisitko löytää lisää iloa ja selkeyttä elämääsi?

Kapselipukeutumisen metodissa vaatekaappi jaetaan eri käyttötarkoitusten mukaisiin kapseleihin ja päivitetään vuodenaikojen mukaan 4 kertaa vuodessa. Paraatipaikalle vaatekaapissa nostetaan arjen pääkapseli, jotta päivittäinen asujen rakentaminen olisi helppoa ja mukavaa. Osa vaatteista, esimerkiksi kauden ulkopuoliset vaatteet, laitetaan tyystin näkyvistä odottamaan vuoroaan. Vaihtoehtoja rajaamalla on valintojen tekeminen vaivatonta.

Se, miltä oma kapselivaatekaappisi näyttää, riippuu tyylistäsi ja elämäntilanteestasi. Kapselipukeutumisessa vaatekaappia ei rajata tiettyyn määrään vaatteita, vaan metodi mukautuu tarpeidesi ja jo omistamiesi vaatteiden mukaan.

CapsLook_1_nettisivuille.jpg

MINIOPAS

Psst. Mukana alekoodi.

TYYLIPUHETTA_web_Elsa Hietanen_tausta7.jpg
Tutustu kapselipukeutumiseen
 

1. TUNNISTA OMA TYYLISI

Kapselipukeutumisen perusta on oman tyylin tunnistaminen. On tärkeä oppia tuntemaan, millainen tyyli houkuttelee eli millainen on oma ihannetyyli. Apuna voi käyttää Pinterestiä tai naistenlehtiä ja etsiä niistä itseään miellyttävää pukeutumisen inspiraatiota. Kun inspiraatiokuvia on löytynyt, on hyvä tarkastella, mikä kuvia yhdistää, ja miten tyyliä voi toteuttaa omien vaatteiden kautta.

Inspiraatio > Tyylin määrittely > Tyylin toteuttaminen

 

2. SELKEYTÄ OMA ELÄMÄNTYYLISI

Vaatekaapin uudelleenjärjestely kapselipukeutumisen metodin avulla toimii ainoastaan, jos se tehdään palvelemaan omaa elämäntilannetta ja sen aktiviteetteja. Erilaiset aktiviteetit vaativat erityyppisiä asuja ja vaatteita. Omaa elämäntyyliään pohtiessaan, voi myös paremmin tunnistaa, missä tilanteissa vaatekriisejä on eniten.

Elämäntyylin määrittely > Aktiviteetit > Sopivat vaatteet

 

3. KOKOA KAPSELIPUVUSTOT

Kun sekä oma tyyli että oma elämäntyyli on selkeä, on aika rakentaa kapselipuvustot. Tässä prosessissa on hyödyllistä tunnistaa lempivaatteensa sekä oman tyylinsä kulmakivet eli vaatekappaleet, jotka ovat kaikkein olennaisimpia oman tyylin toteuttamisen kannalta. Niiden ympärille koostetut kapselit ilahduttavat arjessa ja helpottavat toimivien, mieluisien asujen valitsemista päivittäin.

 

Tyylin kulmakivet > Omat lempivaatteet > Kapselipuvustot

 
 

KAPSELIPUKEUTUMISEN VERKKOKURSSI

Opi kapselipukeutujaksi 5 viikossa Caps Look® verkkokurssilla.

 

Koodilla TYYLIPUHE saat 1.3.2022 mennessä -15% alennuksen verkkokurssista. Arvo 125 € (norm. 147 €).

CapsLook_2_nettisivuille.jpg

Caps Look on kapselipukeutumisen valmennuksiin erikoistunut yritys, joka ratkaisee suomalaisnaisten pukeutumiskriisejä kerralla pysyvästi ja tuo iloa sekä selkeyttä asiakkaidensa elämään.