TYYLIPUHETTA_web_Elsa Hietanen_2.jpg

OMALTA TUNTUVA TYYLI
W/ HERTTALA

3 vinkkiä omannäköiseen ja -tuntuiseen tyyliin

Oma tyyli on tärkeä, henkilökohtainen asia. Tyylipohdintoja ei kuitenkaan tarvitse ratkoa yksin.
Opas on rakennettu yhteistyössä Herttalan kanssa.

VAIHEET KOHTI OMALTA TUNTUVAA TYYLIÄ

Oma tyyli koostuu siitä, mitä päivittäin puet. Vaatteet ovat visuaalinen tapa kertoa sinusta, elämäntyylistäsi, arvoistasi ja mieltymyksistä. Pukeutuminen on tapa viestiä, mutta myös tapa olla. Vaatteet ovat kuin toinen iho. Jotta nahkaansa ei tarvitsisi luoda joka päivä uudelleen, on hyvä oppia tuntemaan oma, ainutlaatuinen tyyli. 

 

Miten oma tyyli voisi näyttää ja tuntua omalta? Tähän saamme 3 vinkkiä Herttalan Sannalta. Herttala on jyväskyläläinen second hand -putiikki, jossa autetaan tyylin kysymyksissä ja stailataan suurella sydämellä. Sannan lähtökohtana on aina aito halu auttaa asiakasta löytämään hänen tilanteeseen sekä tarpeeseen pitkälle kantava ratkaisu, eli vaate tai asukokonaisuus, jossa asiakas kokee olonsa upeaksi nyt, kuukauden päästä ja joskus jopa vuosienkin päästä.

 

Sanna itse kokee, että tyyli on osa hyvinvointia ja mahdollisuus inspiroitua sekä olla luova viikon jokaisena päivänä. Asiakkailleen Sanna muodostaa asuja ja auttaa tunnistamaan sopivanlaiset vaatteet sekä kannustaa kokeilemaan jotain, mitä asiakas ei välttämättä itse tulisi valinneeksi.

Herttala_3_nettisivuille.jpg

MINIOPAS

TYYLIPUHETTA_web_Elsa Hietanen_tausta7.jpg
Ensiaskeleet omalta tuntuvaan tyyliin
 

1. OLE REHELLINEN ITSELLESI

Kestävä tyyli ei synny hetkessä. Tärkein lähtökohta oman tyylin rakentamisessa on olla aidosti rehellinen itselleen siitä, mikä tuntuu ja näyttää juuri itsestä hyvältä. Olennaista on oppia tunnistamaan omat tarpeet, mieltymykset ja toiveet pukeutumiseen liittyen. Näin pääset oman tyylisi ytimeen. 

 

>>> Uskalla olla rehellinen ja opi tunnistamaan, mitä itse haluat vaatteilta ja pukeutumiselta. Ole rohkea ja toimi myös sen mukaan.

 

2. TUNNISTA SOPIVAT MITTASUHTEET

Oman tyylin kannalta on olennaista tunnistaa, mikä sopii itselle. Jokainen vartalo on erilainen, joten jokaista vartaloa parhaiten pukevat asutkin ovat erilaisia. Tarkoitus ei ole mukautua johonkin muottiin tai seurata, mikä juuri nyt on muodissa. Tärkeintä on ymmärtää, millaiset mittasuhteet, leikkaukset ja vaatemallit ovat juuri itselle sopivia.

 

>>> Opettele tunnistamaan millaisissa vaatteissa sinun on hyvä olla, ja millaiset vaatteet sopivat juuri sinun vartalollesi.

 

3. TIEDÄ OMAT LUOTTOVÄRISI

Vaatteiden värit on iso osa pukeutumista ja tyyliä. Jokaisella on omanlainen suhde väreihin ja olennaista on, että tunnistat ja tiedät sinun lempparivärisi. Kokeile rohkeasti, ole avoin ja anna itsellesi mahdollisuus, näin löydät pukeutumiseen omat luottovärisi. 

 

>>> Tunnista omat luottovärisi, ole luova ja inspiroidu niistä päivittäisessä pukeutumisessa. 

 
 

OHJAUSTA OMALTA TUNTUVAAN TYYLIIN

Kaipaatko pehmeää ja inspiroivaa, henkilökohtaista ohjausta siihen, miten saada arkeen voimaa ja iloa vaivattoman pukeutumisen kautta? Haluatko valmennusta oman vaatekaapin hyödyntämiseen ja omannäköisten asujen rakentamiseen?

Herttala_2_nettisivuille.jpg

Herttalan tarjonnassa on valikoitujen second hand -aarteiden lisäksi tyylivalmennuksia, joissa Sanna tarjoaa henkilökohtaisia ja havainnollistavia kohtaamisia oman tyylin äärellä. Sannan tyylivalmennuksissa perustana on tehdä pukeutumisesta helppoa, aidosti sinun näköistä ja ennen kaikkea saada olosi tuntumaan upealta. Lisäksi Sanna pitää huolen, että vaatekaapistasi löytyy ne vaatteet, joita tarvitset tyylisi toteuttamiseen.