TYYLIPUHETTA_web_Elsa Hietanen_2.jpg

TYYLIPUHETTA

PODCAST

Tyylillä on väliä.

 

Kaikkien aikojen Tyylipuhetta Podcastin toinen kausi on nyt täällä! Jaksoissa mukana tällä kertaa myös kiinnostavia vieraita: tyylin ja pukeutumisen inspiroivia ammattilaisia sekä kiinnostavia vaikuttajia.

PODCAST KESTÄVÄSTÄ PUKEUTUMISESTA

Tyylipuhetta Podcast sinulle, joka rakastat vaatteita, mutta haluat tehdä sen kestävällä tavalla.

Tyylipuheen tarina alkoi tästä podcastista ja valtavasta palosta puhua tyylin sekä kestävän pukeutumisen teemoista keväällä 2020.

Nyt haluan kutsua sinut Tyylipuhetta Podcastin toisen kauden pariin. Voit kuunnella jaksoja Spotifyssa sekä SoundCloudissa.

TYYLIPUHETTA_podcast_Elsa Hietanen.JPG

KUUNTELE

TYYLIPUHETTA_web_Elsa Hietanen_tausta6.jpg
TYYLIPUHETTA_pukeutuminen_oma tyyli_univormu.jpeg

TYYLITEKOJA

Tyylipuhetta Podcastissa avataan, mitä TYYLITEKOJA voimme jokainen tehdä kestävämmän pukeutumisen eteen. Jaossa on konkreettisia vinkkejä ja käytännönläheisiä esimerkkejä omalle tyylimatkallesi.

TYYLIPUHETTA_Elsa Hietanen_tyylityyppi.J

ROCK IT LIKE YOUR GRANNY

Inspiroidutaan hitaasta muodista, jossa pukeutumisen helmet rokataan kuten isovanhempamme tekivät - ROCK IT LIKE YOUR GRANNY. Oliko kaikki ennen paremmin?

TYYLIPUHETTA_univormu_Elsa Hietanen.jpeg

BRÄNDITIEDE

Tarkastellaan BRÄNDITIEDE -maailmaa ihmettelemällä, miten tyyli ja brändi liittyvät yhteen. Ne eivät ole sama asia, mutta yhteistä niillä on. Onko jotain, jota voimme oppia brändäyksestä tyylin rakentamiseen ja toisin päin?

TYYLIPUHETTA_toimiva vaatekaappi_oma tyyli.jpeg

UNELMA-DUUNISSA

Kuullaan, millaista on työskennellä UNELMADUUNISSA muodin ja vaatetuksen parissa. Vieraat kertovat urapolustaan sekä siitä, millaista on kulkea omaa polkuaan vaatealalla.

 
Niin hyvä, että ajattelin siitä teillekin vinkata! Podcastissa hyvää pohdintaa kestävästä tyylistä, muodista ja kuluttamisesta!

Tyylipuhetta Podcastin kuuntelija

TYYLIPUHETTA_Elsa Hietanen_perustaja_oma
 
 

KIITOS

Tyylipuhetta Median tarina alkoi tästä podcastista.​

Askel askeleelta Tyylipuhetta on laajentunut monikanavaiseksi mediakokonaisuudeksi. Jokainen palaute ja rohkaisu on antanut Elsalle intoa jatkaa tyyliteemojen kanssa eteenpäin.

Kiitos, että olet Tyylipuheen tarinassa mukana!